Vink Support

 

We blijven maar doorracen. Totdat de motor flink begint te haperen; je blijft last houden van je schouders, hebt slapeloze nachten van het piekeren, stress, je zit op je werk in een impasse. Welke weg kies jij? Ga je op dezelfde weg door, of sla je een nieuwe weg in? Nu is het tijd voor een pitstop. Als je nu begint met repareren, gaat de motor weer soepel lopen en voorkom je ergere schade. Coaching leert je luisteren naar elk piepje van je allerbelangrijkste voertuig; je lichaam.


Werkdruk wordt o.a. veroorzaakt door een disbalans tussen dat wat er van je wordt gevraagd en dat wat je kunt bieden. Wanneer er dan ook nog in de huiselijke omgeving problemen ontstaan dan gaat het niet meer. Veel medewerkers kunnen dan niet anders dan kiezen voor verzuim. 


Een goed coachingstraject waarin je leert waar je grenzen liggen en hoe die te bewaken. Je jezelf beter leert kennen zodat je je gedrag en je wensen op elkaar af gaat stemmen, zorgt er voor dat je weer goed in lichaam en geest gaat voelen. 


Training 'eigen regie model'

Voor leidinggevenden die zich willen ontwikkelen om met de juiste gesprekstechnieken hun medewerkers beter te begeleiden bieden wij trainingen. U kunt kiezen tussen in company trainingen of open trainingen.Aanmelden voor training:

Startdatum *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Leeftijd
Beroep
Plaats *
Telefoon nummer *
E-mailadres *
Heb je nog praktische vragen aan de trainer, of opmerkingen die van belang zijn?
Kun je in enkele woorden iets zeggen over je reden van deelname?

Je aanmelding is pas definitief na een kennismakingsgesprek en ontvangst van het cursusgeld.

Vink Support
Huizen
T: 06 12 30 35 30
E: info@vinksupport.nl


Lettergrootte

a a a